Ortopèdia

ORTOPÈDIA

Servei de ...

catsalut

La Farmàcia Volpelleres de Sant Cugat és Ortopèdia acreditada pel Departament de Salut i autoritzada pel Catsalut per aceptar receptes de productes ortopèdics.

Llista de centres autoritzats a Catalunya

És per això que a casa nostra podreu trobar un important catàleg en material ortopèdic de la més alta qualitat. Si no sabeu quin tipus de producte és el més indicat per a les vostres necessitats, no us preocupeu. El nostre personal us assessorarà i us indicarà l’article més apropiat.

A Farmàcia Volpelleres de Sant Cugat posem a la vostra disposició tota la nostra experiència per tal de fer-vos la vida una mica més fàcil. Des dels nostres inicis hem anat ampliant progressivament la nostra cartera de serveis i productes ortopèdics per poder estar sempre a l’alçada de les vostres necessitats.

A Farmàcia Volpelleres de Sant Cugat disposem també d’un servei de lloguer de crosses per a tota aquella gent que té una lesió puntual i tota una sèrie d’elements d’ajuda a la vida quotidiana (complements pel bany, estris per cuinar, menjar, vestir-se…).