Què ens fa diferents

Dermoconsellera

A Farmàcia Volpelleres de Sant Cugat som especialistes en Cosmètica Farmacèutica. Realitzem continuament cursos d’actualització i novetats en Dermofarmàcia i estem molt capacitats per resoldre problemes i donar consells personalitzats en aquest camp.

Periòdicament també fem sessions d’estètica per tal que les nostres clientes i clients coneguin les marques amb les que treballem més a fons. Totes aquestes sessions es fan sota el control d’un professional de l’estètica.

Farmàcia integrativa

La Farmàcia integrativa engloba la farmàcia convencional i la farmàcia natural, per a posar a la disposició del pacient tots els instruments possibles per a la seva curació.

Es tracta de no menysprear la potencialitat de la farmàcia natural, acceptant al seu torn, l’enorme paper que la farmàcia convencional ha tingut en la millora de la qualitat de vida i en la supervivència de la població. Aquest tipus de farmàcia integral atén els aspectes globals de l’individu; fisiològic, psicològics, nutricionals i socials.

És important destacar que la malaltia, en moltes ocasions, apareix com a conseqüència de mals hàbits alimentosos i conductuals, que provoquen un afebliment del nostre sistema immune. Mantenir l’organisme *desintoxicado i un sistema immune sa i fort és la manera més efectiva d’evitar la malaltia.

La Farmàcia integrativa permet abordar pacients amb malalties cròniques que fins a aquest moment rebien un tractament merament pal·liatiu, en comptes de curatiu. L’abordatge integral, combinant tractaments convencionals amb alternatives terapèutiques complementàries, potència els resultats enormement.

La farmàcia integrativa és diferent perquè es tracta d’una farmàcia orientada a la restitució de la salut, la qual cosa suposa una anàlisi global de les causes que originen una determinada patologia. Aquest nou model d’assistència sanitària brinda la possibilitat de reduir la medicació tradicional (antiinflamatoris, ansiolítics…) en incorporar suplementació *ortomolecular que ens permet utilitzar principis actius naturals a concentracions terapèutiques.

Fòrmules magistrals

Tenim un laboratori d’última generació on realitzem tota mena de fórmules magistrals.

El nostre laboratori galènic, juntament amb un estocatge amb la majoria de les substàncies necessàries per a la formulació magistral, ens permet entregar-vos les fórmules abans de 24h en la gran majoria dels casos.

Formació d'estudiants


                                     CENTRE ACREDITAT2 Farmàcia Volpelleres de Sant Cugat és centre acreditat per la Universitat de Barcelona i per l’insttut de Formació Professional Castellarnau per formar estudiants de últim any de Farmàcia i d’auxiliars de farmàcia.

Això ens obliga a està a la última en coneixements per oferir consell als nostres usuaris

Un petit museu a la farmàcia

Quan la facultat de farmàcia de la Universitat de Barcelona, va reformar-se tota per acreditar-se al espai universitari europeu, vàren haver de subtituir les taules de fusta per altrees de materials més moderns.  Vàrme tenir la oportunitat de consevar-ne una i amb donacions de particulars estem tenint un petit espai de museu de la històia de la farmàcia.