Accessoris de bellesa

PEDICURA: És el tractament de bellesa o l’art de cuidar els peus i ungles dels peus. És recomanable per a millorar l’aparença i comoditat dels peus. Un tractament complet de pedicura inclou cura dels peus, cama i ungles dels peus. el massatge del peus s’estén una mica mes a dalt del turmell. Els massatges en la pedicura estimulen la circulació de la sang, i descansen els peus. Han de donar-se en forma rotativa.
LA MANICURA:
És un tractament de bellesa o l’art de la cura de les mans i ungles. Una bona manicura millora la apariència de les mans i ungles. A més pot ser el toc final per a complementar un estil de pentinat. la paraula manicura es deriva del llatí «manus» que significa mà i cura cura.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Fràgàncies i Flors de Bach

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Van ser

Read More »