Fràgàncies i Flors de Bach

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.

El Dr Bach era un gran investigador, a més de metge i homeòpata. Va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal·les, a Gran Bretanya, d’on ell era originari, fins a trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals. A aquestes 38 flors se’ls criden Flors de Bach.

La seva teoria era que les malalties físiques tenen un origen emocional, i que si els conflictes emocionals subsisteixen per molt temps, la malaltia del cos comença a aparèixer, No obstant això, en restaurar l’equilibri emocional es resol la malaltia física. Va ser d’aquesta manera que va desenvolupar la Teràpia de les emocions.

Després de més de 70 anys, les Flors de Bach segueixen essent una ajuda per tractar els problemes emocionals, i a la farmàcia Volpelleres tenim el equip format en centres acreditats per recomanar aquesta teràpia i els materials adequats per preparar els remeis florals al nostre laboratori.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Accessoris de bellesa

PEDICURA: És el tractament de bellesa o l’art de cuidar els peus i ungles dels peus. És recomanable per a millorar l’aparença i comoditat dels

Read More »