Lubricants íntims

La sexualitat és un aspecte de la nostra vida molt important. Per afavorir el màxim plaure i gaudi de les relacions sexuals, existeixen diversos productes que ens garanteixen o ajuden a maximitzar el grau de plaure de la nostra sexualitat, com per exemple els lubrificants.

Els lubrificants ajuden a experimentar menys símptomes genitals , especialment, menys dolor. L’ús d’alguns medicaments (tan comuns com un antihistamínic), estats fisiològics com el postpart o la menopausa, l’estrès, i algunes patologies, disminueixen la secreció de la mucosa vaginal, produint sequedat. Aquesta falta de lubricació produeix dolor, picor i irritació.

Hem d’esperar d’un lubrificant íntim que no irriti i estigui dermatológicamente testat, que no taqui, ni els llençols, ni la pell, ni la roba interior, que sigui compatible amb l’ús de preservatius i que tingui un temps de permanència adequat sobre la mucosa genital

La seva composició sol ser a força d’aigua, glicerina i diversos tipus d’additius perquè tinguin textures i durabilitats diverses, ingredients ‘actius’ per donar-los sabor, efectes vasodilatadores o tèrmics. Generalment són lubrificants comestibles, solubles a l’aigua, no taquen llençols i són compatibles amb la immensa majoria de joguines,

. És important buscar un lubrificant que s’ajusti al PH dels nostres genitals. Sobretot si tenim un PH molt delicat, un lubrificant que no sigui suficientment suau o respectuós amb la flora vaginal pot arribar a causar-nos una alteració, que pot desembocar en una candidiasis, actualment existeixen lubrificants conté prebióticos que ajuden a mantenir l’equilibri de la flora vaginal i regulen el pH.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Preservatius

El preservatiu, és una funda fina i elàstica per cobrir el penis durant el coit, a fi d’evitar la fecundació -actuant com a mètode anticonceptiu-

Read More »