Preservatius

El preservatiu, és una funda fina i elàstica per cobrir el penis durant el coit, a fi d’evitar la fecundació -actuant com a mètode anticonceptiu- i el possible contagi de malalties de transmissió sexual.

Els preservatius es poden presentar en color natural i en tota la gamma de l’arc iris, podent ser transparents, opacs i fins i tot fosforescents. Alguns tenen estampats en la seva superfície. Poden ser llisos o amb textures (anells, esborradures) per aconseguir una sensació més intensa; amb aromes diversos (vainilla, maduixa, xocolata, banana, coco, entre d’altres); amb formes anatòmiques especials per augmentar la comoditat o la sensibilitat; més llargs i amples o ajustats; més gruixuts (extra forts) o més prims (sensitius); amb lubricant saboritzat; sense lubricar, lubricats lleugerament, extra lubricats, entre d’altres.

Els preservatius solen presentar-se amb certa quantitat de lubricant i espermicida. Si fos insuficient pot afegir lubricant per facilitar la relació sexual

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Lubricants íntims

La sexualitat és un aspecte de la nostra vida molt important. Per afavorir el màxim plaure i gaudi de les relacions sexuals, existeixen diversos productes

Read More »