Productes naturals per afavorir les digestions

La dispèpsia es genera a causa de digestions pesades, es presenta amb molèsties gàstriques o intestinals, acidesa d’estómac, ardor i dolor abdominal. Són en general el resultat de menjars abundants, excessos de salses, abús d’alcohol, cafè i tabac.

Els símptomes més comuns són la sensació de plenitud gàstrica, el mal de panxa després de dinar, distensió estomacal, nàusees, eructes, presència d’acidesa, ardor i dolor darrere del pit, ocasionat per l’àcid gàstric que puja cap a la boca, signe conegut com reflux gastroesofàgic i que es manifesta per cremor o pirosi.

el fonoll és una de les plantes més recomanades per al tractament d’aquest tipus de trastorn, es deu al fet que està compost per un oli essencial que estimula els moviments peristàltics de la digestió ia més és un excel·lent depuratiu de l’organisme, ja que neteja de toxines resultants de l’excés d’aliments i alcohol. La camamilla és amplioamente utilzada.

Per evitar la dispèpsia, s’aconsella menjar amb més freqüència i amb moderació, s’ha d’evitar consumir picants, i condiments molt forts, i és important eliminar el consum de cafè, tabac i alcohol per poder reduir els malestars.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes naturals pel relax

La dificultat per agafar el son, dormir poc o patir nombrosos desvetllaments durant la nit, constitueixen una de les consultes més freqüents a la farmàcia:

Read More »