Anticel·lulítics i reductors

Les dones de raça blanca tenen major predisposició a patir celulitis.Existeixen factors agreujants, com el sedentarisme, mala alimentació, o anticonceptius orals.

En la formació de pell de taronja proliferen fibres en forma de malla o xarxa englobant capil·lars i limfa en forma de nòduls. Els adipòcits augmenten de grandària, comprimeixen els capil·lars i es produeix un embús en entorpir-se el drenatge limfàtic. Els capil·lars sanguinis es dilaten, es fan més permeables i es produeix un edema per la sortida de substàncies a l’exterior.

Les cremes anticel·lulítiques ajuden a eliminar els greixos acumulats de les zones més difícils, existeixen diferents productes anticel·lulítics com a cremes o gels amb efecte fred, cremes anticelulítiques reductores i reafirmants, que ens ajudaran també a recuperar la fermesa de la pell.

Els tractaments anticel·lulítics milloren l’estat de la pell, encara que és recomanable fer exercici físic habitualment, que activa la circulació sanguínia i ajuda a eliminar la celul·litis, a més de cremar greixos acumulats de forma natural.

Cada producte té diferent composició, però bàsicament recorren a principis actius pensats per millorar la circulació i combatre l’edema, i a substàncies amb acció sobre els adipòcits (o cèl·lules grasses).

La funció fonamental del massatge anticelulítico és obrir els porus, mobilitzar el sistema limfàtic, trencar el greix i facilitar la penetració dels productes cosmètics que s’utilitzen

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Neteja facial

La neteja facial és una pràctica fonamental i indispensable per a mantenir la pell en condicions saludables. Ha de ser diària i meticulosa, i realitzar-se

Read More »

Cremes per pells grasses

L’acne vulgar és potser el trastorn dermatològic que més preocupa els joves. En molts casos, la seva persistència dóna lloc a una visita al dermatòleg.

Read More »