Maquillatge

1-El primer pas ha de ser rentar ben nostra cara amb un sabó neutre. Aplica una capa de crema hidratant específica per a cada tipus de pell depenent de les nostres necessitats. La crema cal deixar-la assecar perquè s’absorbeixi bé a la pell.

2-A continuació aplicarem amb petits tocs el corrector a les zones on necessitem “corregir”, dissimular o camuflar alguna cosa. Depenent del tipus i color de la pell de la zona que hàgim d’ocultar ens decantarem per un corrector amb pigmentació groga, verd, blau, taronja, morat, rosa, blanc o del mateix color de la nostra pell.

3-Una bona base de maquillatge lliure d’olis i que tingui factor de protecció solar. Les bases de maquillatges han d’adaptar-se a les exigències de cadascuna: les hi ha lleugeres, mats, setinades, de llarga durada, etc. L’ideal és fer-se amb una de cobertura lleugera a mitjana, fluïda i de llarga durada. Amb la base de maquillatge el que intentarem aconseguir és unificar el to de pell de la cara, la base acaba pel coll i mai amb un tall brusc.

4-Aplica pólvores correctores matificants per tapar lluentors i ressaltar i ocultar cada zona de la nostra cara; depenent de cadascuna, s’aplicaran en un costat o en un altre.

5-Aplica un coloret, bé pot ser en crema o en pols per potenciar els nostres pòmuls. Igual que amb les pólvores matificants, el coloret s’aplicarà depenent de la forma de la cara de cadascuna.

6-L’ombra d’ulls és un bàsic de maquillatge molt important. Sense ombra d’ulls no destacaria la nostra mirada, a la qual se li pot donar molta força i intensitat. Triar el color d’una ombra d’ulls és un món, ja que pot variar molt l’efecte que provoca un mateix to en un ull clar o en un altre més fosc, en un determinat vestuari, una ombra clara com a base des de les pestanyes fins a l’os orbital. Després, posa una ombra de to mitjà en la parpella mòbil fins al plec de la parpella.

7-Quant al llapis d’ulls, indiscutiblement el rei és el color negre. Dóna intensitat a qualsevol mirada si s’aplica bé. L’única cosa a esmentar és que a les noies molt rosses els sol quedar millor un color més marró que totalment negre.

8-Per als llavis recorda que el to més afavoridor sol coincidir amb el to natural dels teus llavis o una mica més foscos. Per aplicar-te el pintallavis, comença amb uns llavis nets i suaus. Els tons neutres, les fórmules translúcides i les lluentors de llavis poden ser aplicats directament de l’envàs. Utilitza la brotxa per a tons més foscos i brillants que requereixin una major precisió en l’aplicació. Si tens els llavis prims, utilitza tonalitats clares o mitjanes i evita els tons foscos que provoquen un efecte reductor.

Per aconseguir un efecte de llarga durada, perfila i emplena els teus llavis amb el perfilador abans d’aplicar el color. Si vols un efecte més natural, fes-ho després.

Visita els articles recomanats a la tenda online

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Neteja facial

La neteja facial és una pràctica fonamental i indispensable per a mantenir la pell en condicions saludables. Ha de ser diària i meticulosa, i realitzar-se

Read More »

Cremes per pells grasses

L’acne vulgar és potser el trastorn dermatològic que més preocupa els joves. En molts casos, la seva persistència dóna lloc a una visita al dermatòleg.

Read More »