Tractaments orals pels dolors musculars

Els dolors musculars habitualment es deuen a microlesiones o microdesgarros de les fibres musculars. Per reparar-los, l’organisme desencadena una petita reacció inflamatoria.

Es produeix un dolor muscular quan un musclw fa un gran esforç o quan un muscle treballa per un llarg període.

Els dolors musculars també poden ser provocats per una infecció viral (grip), consum de certs medicaments anticolesterol i alguns problemes de salut.

Per prevenir els dolors musculars reprendre una activitat esportiva progressivament, mai de manera brusca i escalfar els músculs abans de qualsevol activitat física, la qual cosa permet al múscul augmentar en temperatura i guanyar en flexibilitat, els tendons es tornen més elàstics, l’aportació d’oxigen en la sang és major i és també recomanable estirar els músculs després de l’exercici.

La calor disminueix el dolor (bany, dutxa) i donar-se uns lleugers massatges. La calor redueix els espasmos musculars i el dolor.

El fred ajuda a reduir la inflor i adorm el dolor profund.

Els següents tipus de medicaments s’usen per al dolor muscular:

Analgésicos tòpics com a cremes, ungüents i bàlsams que s’apliquen a la pell sobre el lloc on sent dolor, tant amb antiinflamatorios medicaments com amb productes naturals com el èrnica o l’harpagòfit.

Medicaments antiinflamatorios via oral que redueixen el dolor i la inflor.

Suplements amb vitamines del grup B, com a B1, B6 i B12 ajuden a reduir els dolors musculars, es tracta d’un bon tractament coadjuvant.

El magnesi afavoreix el funcionament normal dels músculs, per aquest motiu, els esportistes solen consumir complements nutricionals que incloguin el magnesi en la seva composició, ja que prevenen l’aparició de rampes o contractures. Diversos estudis van comprovar com el magnesi actua contra la tensió muscular, dissolent les tensions en coll, esquena i espatlles tan comunes per l’estrès físic. Ajuda com a relaxant muscular.

Visita els articles recomanats de la nostra tenda online

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Rendiment esportiu

Hi ha preparats per preparar per a una competició , recuperació post – competició , optimitzar hidratació , reduir o retardar aparició de fatiga i

Read More »

Suplements musculoarticulars

A partir de la nostra tercera dècada, el nostre organisme perd capacitats per a sintetitzar col·lagen, donant lloc a problemes en articulacions, ossos i pell,

Read More »

Polivitamínics

Quienes no obtienen suficientes vitaminas y minerales sólo de los alimentos, bien porque consumen dietas de bajas calorías, tienen poco apetito, o no comen todos

Read More »