Farmaciola infantil

El kit o farmaciola de primers auxilis és un recurs necessari i imprescindible en els viatges amb nens. És important tenir a mà tot el necessari per a qualsevol situació inesperada i bàsicament hem de reunir:

– Antisèptics. Serveixen per prevenir i evitar infeccions de les ferides. Protegeixen la ferida de microbis i gèrmens que poden empitjorar l’estat de les ferides i espatllar el nostre viatge.

– Material de cures: gases, compreses, apòsits, benes, cotó, etc., que serveixen per netejar, cobrir les ferides de talls o cremades, per protegir la ferida d’una possible infecció, com també per controlar hemorràgies.

– Instruments i eines. Hem de tenir sempre al nostre abast unes tisores, un termòmetre, una llanterna, tovalloletes i mocadors, i unes pinces, per manipular el material de cura.

– Medicaments: analgèsics, antiinflamatoris i antipirètics com paracetamol, ibuprofèn. No es pot preveure una picada d’algun insecte o alguna irritació de pell que pugui ocórrer. També incloure monodosi de sèrum fisiològic per a alguna molèstia als ulls o per netejar el nas.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Antipolls

Les llémenes són els ous dels polls. Aquests últims les dipositen sobre un cabell o un pèl de l’hoste, on romanen fins que eclosionen. Les

Read More »

Vitamines infantils

Suplementos de Omega 3 en niños Todos sabemos que conseguir que un niño coma lo que debería para estar sano es a veces complicado. Y

Read More »