Neteja interdental

El raspall dental tan sols es neteja el 60% de la superfície dental. Llavors, com netegem el 40% restant?. Per a netejar aquestes superfícies dentals que falten i que són de difícil accés, es recomana usar el raspall interdental almenys una vegada al dia, convertint-lo en un hàbit diari saludable.

Per a eliminar els residus d’aliments i la placa bacteriana d’entre les dents, els raspalls interdentals són la solució preferible. De fet, són útils per a netejar els espais especialment amples o estrets entre les dents, per a una higiene precisa dels elements d’un pont, dels implants, i en els casos en els quals es formen espais en la base de les dents (recessió gingival). La seva versatilitat els fa ideals també per als pacients que usen aparells d’ortodòncia.

El raspall interdental ha d’utilitzar-se almenys una vegada al dia, preferiblement havent sopat. Sobretot al principi, és millor fer-lo a la mateixa hora. D’aquesta manera, es convertirà ràpidament en un hàbit diari saludable.

SEDA O CINTA DENTAL : Es recomana mes la cinta dental, ja que per la seva superfície aplanada proporciona major superfície d’arrossegament.  La cinta, pot incorporar cera, facilitant el lliscament d’aquesta. S’utilitza en espais interdentals i on no cap un raspall interdental.

HIGIENE INTERDENTAL PER A IMPLANTS: SUPER-FLOSS: seda dental específica per a implants o pròtesi fixa. Conté 2 textures: La part rígida és la que ens facilita enfilar entre o per sota de les fonguis o implants, per a després poder arribar a la textura esponjosa que és la que  arrossegués la placa bacteriana o restes d’aliments que es dipositi en les parets dels implants.

IRRIGADORS  DENTALS és un aparell d’irrigació dental (amb un diposito d’aigua), des del qual i pel seu extrem, surt un doll pulsatiu d’aigua. El doll d’aigua es posicionés entre la pròtesi i els implants enlairant així restes d’aliments que estiguin poc adherits ja que no arrossega els bacteris que estan adherides. Recomanable per a persones amb molt difícil accés a la pròtesi sobre implants.

Per a eliminar els residus d’aliments i la placa bacteriana d’entre les dents, els raspalls interdentals són una solució pràctica, efectiva, i, sobretot, versàtil. De fet, són útils per a netejar els espais especialment amples o estrets entre les dents, per a una higiene precisa dels elements d’un pont, dels implants, i en els casos en els quals es formen espais en la base de les dents (recessió gingival). La seva versatilitat els fa ideals també per als pacients que usen aparells d’ortodòncia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »