Productes anticaiguda del cabell d’us tòpic

El creixement i caiguda del cabell es divideix en tres fases diferenciades: la fase anàgena, la catágena i la telògena. A la primera es produeix el creixement del fol•licle pilós, produint-se la divisió constant de les cèl•lules a la matriu. En la següent fase, la catàgena, s’atura la divisió cel•lular que dóna lloc al creixement del cabell al mateix temps que s’estrangula el bulb. Finalment a la fase telògena, que dura uns tres mesos, el cabell mort roman en el fol•licle fins que el nou cabell en creixement el desplaça, produint-se la caiguda del cabell. Així doncs, en un cap sense problemes capil•lars al voltant del 85% dels cabells està en fase de creixement, el 13% en fase de caiguda i el 2% en repos.

Els problemes capil•lars poden procedir de diverses causes, com l’ús de compostos agressius per al cabell, factors hereditaris i fins i tot mancances nutricionals.

Funcionen els complement alimentari ric en Serenoa repens, isoflavones de soja, zinc, vitamina B6, L-cistina. Funcionen locions perque actuen sobre el cuir cabellut augmentant la seva microcirculació i xampús poc agressius.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Estem preparant la publicació Els problemes capil•lars poden procedir de diverses causes, com l’ús de compostos agressius per al cabell, factors hereditaris i fins i

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »