Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o fins i tot degut a mancances nutricionals. S’ha de valorar sempre la quantitat que es va perdent ja que certa pèrdua és habitual degut a la fase telògena pròpia del cabell en la qual el fol·licle entra en repòs. 

En cas que hi hagi una pèrdua major a l’habitual, es poden utilitzar diferents alternatives com podrien ser complements alimentaris a base de Serenoa repens, isoflavones de soja, zinc, vitamina B6 i/o L-cistina. Tots aquests components ajuden a fortificar i regenerar les arrels i els fol·licles, evitant que el fol·licle entri en repòs tant ràpidament i regenerant aquells que no poden tornar a entrar en fase anàgena. S’ha de tenir en compte que es visualitza un creixement del cabell al voltant de les 6 setmanes, de manera que és convenient ser constant i fer tractaments d’almenys 2-3 mesos per poder obtenir resultats satisfactoris. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »