Protecció del cabell tenyit

Entre les raons usuals per a voler canviar el color es troben cobrir els cabells blancs o cabells grisos, canviar a un color que es considera més a la moda.

 A casa utilitza xampús reparadors i protectors del cabell tenyit, i després de cada rentada utilitza condicionador. El condicionador és per al pèl com la crema hidratant per al cutis i és el producte que més contribueix al fet que brilli perquè allisa la cutícula.

Per a protegir el cabell tenyit dels efectes del sol i del clor a la primavera i estiu, utilitza esprais i productes per al cabell amb protector, cada vegada que t’exposis al sol. Permeten portar els cabells solts i naturals. Si prefereixes el «look mullat», també pots protegir el color aplicant-te una màscara capil·lar suavitzant a manera de gel fixador, o bé empastifar-te el pèl d’oli solar, o si t’atreveixes, d’oli d’ametlles o oli de bebè, que aguanten bé els banys d’aigua.

Al final de la jornada, renta’t el pèl amb xampú suau i en comptes de crema suavitzant, dóna’t màscara nutritiva, encara que no la deixis actuar 15 minuts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »