Pastes preventives de la sensibilitat dental

La Hipersensibilitat Dentinaria o Sensibilitat Dental es defineix com un dolor dental intens i transitori causat per l’exposició de la dentina, part interna de la dent, al mitjà oral i que apareix després del contacte amb un estímul extern: aliments o begudes fredes, calentes, àcides, dolces; pressió tàctil, etc. 

És la causa més freqüent de dolor dental i mostra una alta prevalença, afectant aproximadament  1 de cada 7 persones adultes i pot desencadenar l’aparició de patologies bucals com a càries, gingivitis o periodontitis, si no es tracta correctament.

Sol aparèixer entre els 18 i els 40 anys d’edat, i en els últims anys s’ha vist incrementada en pacients joves per l’excés del consum de begudes ácidogèniques i l’ús indiscriminat de productes d’emblanquiment dental.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Estem preparant la publicació Els problemes capil•lars poden procedir de diverses causes, com l’ús de compostos agressius per al cabell, factors hereditaris i fins i

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »