Cremagreixos

No hi ha pastilles que et llevin el greix del teu cos.

En canvi pots trobar algunes ajudes si les utilitzes correctament.

Hi ha productes rics en fibres alimentària solubles que, presos conjuntament amb aigua, poden inflar-se més de 50 vegades la seva grandària ajudant a sentir-se saciat i controlant així l’apetit.

Hi ha productes que en prendre’ls amb els menjars, tenen la propietat que “s’enganxen” o “absorveixen” certa quantitat de greixos ingerits, amb la qual cosa no es digereixen pel cos. És útil, si un dia faràs un excés de menjar molt gran.

Tenim  compostos de Cafeïna, Taurina, etc.. El que fan aquestes substàncies és accelerar el metabolisme amb la qual cosa cremes més grasses.

També existeixen productes que bloquegen els enzims digestius que actuen sobre carbohidrats, sucres i greixos, reduint les calories absorbides.

Finalment hi ha productes com la carnitina, que ajuden la cèl·lula a cremar l’energia en cas de exercici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Estem preparant la publicació Els problemes capil•lars poden procedir de diverses causes, com l’ús de compostos agressius per al cabell, factors hereditaris i fins i

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »