Productes per les irritacions cutànies

Les irritacions de la pell es manifesten amb envermelliment i sequedat. Són desencadenades per certs productes que són mal tolerats per la pell delicada, com a sabons, xampús, perfums que són molt concentrats en determinats ingredients actius. Com poden ser alleujats?

A vegades es confonen amb una reacció al·lèrgica. Les dermatitis irritativa rares vegades causen picor, i normalment s’estenen una mica més enllà de les àrees en les quals es van aplicar els productes (amb l’excepció de les parpelles). Els productes irritants desencadenen una reacció inflamatòria i danyen la barrera cutània. Això dóna lloc a la irritació visible de la pell, fent que se senti tirant, punxant a vegades amb un lleu picor.

En la part posterior de les mans i els dits, la irritació pot ser aguda, de color vermell amb inflor, crònica, seca i esquerdada. En el palmell de les mans i els dits, l’epidermis és fina, seca i esquerdada. En el cos, la pell està seca, a vegades esquerdada i escatosa.

Si la irritació ocorre en les parpelles, els aconsello evitar l’ús de tots els productes cosmètics. Per a la cara, els recomano netejar la pell amb una loció neutra o aigua termal. Per al cos, suggerim netejadors sense sabó. També cremes que contenen molècules calmants, a més de protectors solars per a protegir contra l’exposició al

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »