Productes substitus per control de pes

Les dietes proteiques o hiperproteiques es caracteritzen perquè en elles predominen els aliments rics en proteïnes , com els lactis fermentats , la carn , el peix , embotits i fins i tot complements nutricionals amb elevat contingut en proteïnes . Se suposa que les proteïnes modulen el metabolisme de manera que l’organisme necessita una major quantitat d’energia per digerir els aliments , causant una sensació ràpida de sacietat i la conseqüent disminució de la gana. A més, si s’eliminen els hidrats de carboni ( pa , pasta , sucres , patata , arròs o altres cereals ) , l’organisme es veu obligat a recórrer a el greix acumulat en el cos per obtenir l’energia que es requereix per a la digestió , el que fa que es perdi pes. En aquestes dietes també es limita el consum de verdures, hortalisses i fruita. Per tot això les dietes proteiques només són recomanables per realitzar-les durant uns pocs dies i , en qualsevol cas, sota supervisió.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »