Substituts sense calories

Per a ajudar en la pèrdua de pes algunes persones trien limitar la seva ingesta energia reemplaçant sucre d’alta energia o xarop de blat de moro per edulcorants que aporten poca o cap energia. Això els permet consumir els mateixos aliments que normalment consumien, mentre es perd pes i eviten altres problemes associats amb el consum excessiu de calories.

Cura dental: els substituts del sucre no són nocius per a les dents, ja que no són fermentats per la microflora de la placa dental.

Diabetis mellitus: les persones amb diabetis tenen dificultat per a regular els seus nivells de sucre en sang. Limitant el consum de sucre amb edulcorants artificials, poden gaudir d’una dieta variada mentre controlen el seu consum de sucre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »