Test COVID

primacovid-testrapido-coronavirus_9_1200x480

Només poden ser dispensants els test que tenen autorització de l’Aemps

Actualment, només alguns tests d’anticossos tenen aquesta autorització de l’AEMPS i, per tant, només aquests poden ser dispensats en les oficines de farmàcia com a tests d’autodiagnòstic.

Han arribat els tests a les farmàcies?

Aquests tests d’anticossos estan començant a ser distribuïts per part d’alguns proveïdors, en quantitats encara molt limitades, i, segons les informacions de què disposem, en els propers dies o setmanes ho seran també pels canals habituals de la distribució farmacèutica, també amb unes certes limitacions.

Recordem que la dispensació d’aquests tests d’anticossos requereix sempre recepta mèdica i que els COF han emès unes guies de dispensació d’aquests productes.

No estan recomanats en cas de sospita d’infecció

Cal assenyalar que aquests tests detecten la presència d’anticossos enfront del SARS-CoV-2 i permeten conèixer l’evolució d’una persona infectada o si una persona ha tingut contacte amb el virus, però no estan recomanats en cas de sospita d’infecció.

Què passa amb els test d’antígens?

Pel que fa als tests d’antígens, en aquests moments l’AEMPS no n’ha autoritzat l’ús fora de fitxa tècnica com a tests d’autodiagnòstic, per la qual cosa no es poden dispensar en oficines de farmàcia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »