Cabell fet malbé

La calor de l’assecador, els utensilis de pentinat però també les condicions climàtiques, poden comportar alguns problemes capil·lars. El cabell danyat està sec, trencadís i fràgil, i també té tendència a l’aparició de les puntes obertes. Hem recopilat els millors consells de cura per al cabell danyat, des dels tractaments professionals contra les puntes obertes fins a les cures capil·lars especials per a fer a casa.

No importa si tens els cabells llisos o arrissats, llarg o curt, fosc o clar, pots pentinar-lo com vulguis per a expressar la teva personalitat. Volem ompartir amb tu tot el que hem après en els últims anys.

Més que qualsevol altra part del cabell, les puntes corren el risc de ser danyades, i per això, hem de dedicar-los una cura específica. Els reparadors de puntes obertes són especialment beneficiosos per a la seva cura i reparació. Prepara’t per a aprofitar tots els avantatges d’aquests productes!

El cabell sec i danyat no és una fatalitat. Els innovadors productes capil·lars reparadors regeneren l’estructura del cabell i el reconstrueixen per a retornar-li tota la lluentor, suavitat i salut que ha perdut

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »