Prevenció en podologia

Els principals problemes que afronten els professionals són els derivats del canvi d’hàbits socials dels ciutadans com ara l’augment de les patologies a causa de l’envelliment de la nostra societat, els canvis produïts per una major incidència de determinades malalties, riscos relacionats amb els estils de vida, accidents laborals, de trànsit, així com l’augment de situacions de cronicitat en patologies sistèmiques com la diabetis.

Els protectors de peus tenen diverses funcions:

Alleuja els peus cansats i adolorits. Ajusta còmodament al calçat

Protecció suau per al galindó irritat.

Protegeix els calls de friccions o frecs contra el calçat. Prevé la formació de dureses en la zona de les articulacions dels dits, planta del peu o sobre galindons.

Protegeix petites ferides o ungles encarnades durant el seu tractament, així com calls i butllofes. Evita frecs dels artells o articulacions contra el calçat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »