Tractaments pels peus

Problemes dels peus i el seu tractament

Els nostres peus suporten el pes del nostre cos, ens donen estabilitat i ens permeten caminar, córrer i moure’ns. No obstant això hi ha una sèrie de problemes freqüents que podem prevenir i tractar. Les causes i els resultats són generalitzades i variades però els següents problemes principals són resultat d’un cura dels peus inadequat o inexistent; cosa que de vegades ignorem.
Ungla encarnada
Una ungla encarnada és la que perfora la carn de el dit. La sensació és la de tenir una estella clavada i pot ser extremadament dolorós. En els casos més greus pot causar pus i sagnat. Comunament afecta la ungla de el dit gros però pot afectar els altres també. Una ungla que es corba en la carn, però que no perfora la pell no és una ungla encarnada, però pot ser molt dolorosa i aparèixer enrogida i inflamada també.
Ampolles
Les butllofes són lesions doloroses i plenes de líquid produïdes per la fricció i la pressió. Generalment són causades per sabates que no calcen bé, mitjons arrugats contra la pell, deformitats dels peus. calls Quan caminem o estem dempeus nostre pes cau primer sobre el taló i després sobre el metatars de el peu, on la pell és més gruixuda per suportar la pressió. Quan la pressió es torna excessiva, algunes àrees de la pell es tornen més gruixudes en forma de durícies com a mesura de protecció. Un call és una àrea estesa de pell gruixuda en les plantes dels peus i ocorre en les àrees de pressió. És la reacció de el cos a la pressió i fricció, i pot aparèixer en qualsevol lloc en què la pell frec contra un os, la sabata o el terra.
Berruga
Una berruga plantar la trobem normalment a la planta dels peus, encara que també poden aparèixer en els dits. Aquest virus és molt contagiós però només es contreu per contacte directe. Apareix en els entorns càlids i humits com les piscines, els sòls dels vestidors i les cambres de bany. També es pot contraure el virus d’una tovallola infectada. Són inofensives però poden causar un dolor agut i urent si apareixen en una zona de càrrega de pes com el metatars o el taló d’el peu.
Dolor al Taló
Al caminar, els talons repetidament xoquen contra el terra amb una força considerable. Han de poder absorbir l’impacte i proporcionar un suport ferm per al pes de el cos. Quan es desenvolupa dolor al taló, aquest pot deixar-nos incapacitats de dolor.
Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »