Tractaments per a les ungles

Les ungles de les mans i els peus protegeixen els teixits dels dits. Estan formades per capes d’una proteïna endurida anomenada queratina, que també es troba en el pèl i la pell. La salut de les ungles pot ser un indicador del seu estat general de salut. Les ungles saludables solen ser llises i amb un color uniforme. Els tipus específics en la descoloració de les ungles i canvis en la taxa de creixement poden indicar diverses malalties pulmonars, cardíaques, renals i hepàtiques, així com diabetis i anèmia. Les taques blanques i les crestes verticals són inofensives.

Els problemes de les ungles que a vegades requereixen tractament inclouen les infeccions per bacteris i fongs, les ungles encarnades, els tumors i les berrugues. Mantenir les ungles netes, seques i ben tallades pot ajudar-ho a evitar alguns problemes. No es talli la cutícula, ja que pot causar infeccions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »