Xampús d’us frequent

La qualitat del xampú d’ús freqüent és important.

Moltes persones no acaben d’entendre que els xampús de tractament, els específics anti-caspa, cabell gras, etc. no es poden utilitzar cada dia. Els solem catalogar com un producte entre el xampú diari i la màscara del cabell. Si l’ideal és utilitzar-los 2-3 vegades a la setmana com a màxim, necessitem un xampú neutre per a la resta de la setmana.

No és bo rentar-se el cabell cada dia, això ho sabem totes. Però si és el que volem, cal utilitzar un xampú neutre. Si no teniu cap necessitat específica (quina sort no tenir caspa, ni excés de greix, ni cabell massa sec) són els que heu d’utilitzar, no importa quantes vegades.

El xampú d’ús freqüent ha de ser suau i que no alteri l’equilibri del cuir cabellut. Que contingui  vitamina B5 i genciana, ingredients de propietats fortificants i vitalitzants. Si el cabell no necessita una acció específica, no necessita més característiques que aquestes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

ALTRES PUBLICACIONS DE LA MATEIXA FAMILIA

Productes anticaiguda d’us oral

Els problemes capil•lars, els quals inclouen la caiguda del cabell, poden ser produïts per l’ús de compostos agressius pel cabell, per factors hereditaris, ambientals o

Read More »

Productes contra la Caspa

Caspa El cabell és un element molt destacat en la imatge d’una persona; per això cal cuidar-lo i mantenir-lo sa i net, utilitzant sempre productes

Read More »